Sayfalar

Perşembe, Haziran 10, 2010

İLK SOBEM

Adoşun annesi Başakcım ve Betüşün annesi Abidecim sobelemişler beni sağolsunlar,bende zevkle yazıyorum.


1.Nasıl Giydiriyorsunuz?

Karışık...Evde bazen atlet kilotla bazen pijamasının üstüne geçirdiği eteğiyle dolanıyor  :)
ama çoğu kez t-shirt,tayt,şort,eşofman tarzı giyiniyor.Nasıl rahat ediyorsa,nasıl mutlu oluyorsa yani.Anası gibi evde salaş olmayı seviyor oda.Kız olmanın verdiği bir kokoşlukta var tabi.
Dışarıdada yine aynı şekilde rahat olması önceliğim.Klasik tarz elbiseler yerine,yumuşak spor elbiseler,şık bir etek üzerine bady yada rahat bi pant.yine üzerine gömlek,bady renk uyumuna göre giydirmeye çalışıyorum.

2.Marka mı ? Pazar mı ? Semt butiği mi? Nerelerden alış veriş yapıyorsunuz bebelere ?
 
Markasız çorap bile giyidirmem ! Külliyen yalan :) hiç marka takıntım yoktur aksine.Rengini,modelini,kalitesini beğendiğim herşeyi,o anki bütçemede uygunsa heryerden alabilirim (uçuk fiyatlar hariç).Kıyafetlere çok paralar dökme taraftarıda değilim.Ürünü elime aldığımda zaten az çok anlaşılıyor kalitesi.Bir tane alıp uzun giydireyim yerine üç tane alayım çeşit olsun derim  :) tabi rahat olması ve zevkime uygun olması koşuluyla.Dolabında çoğunlukla Lcw marka hakim.Öncelikle renk ve modellerinin çok ve çeşitli olması,sonrada fiyatlarının uygun olması bunun başlıca sebebi.Fiyatlarından dolayı olsa gerek diğer mağazalara göre kalabalık olması,daha sıcak bi ortam yaratıyor.Pazar yerinde gibi istediğim şekilde karıştırabiliyorum peşimde eleman olmadan :) ee geçen sene giydirdiğim iki yaş badylerinide hala giydirebiliyorum daha ne olsun.

3.Haftada 3-5 defa makine döndüren çamaşır canavarlarının cicilerini ütülüyor musunuz?  

Arada sırada,aklıma eserse (  kırkyılda bir :) ) Ben makineden çıkardığımda düzelterek katlayıp bekletiyorum bikaç saat sonra asıyorum ütülü gibi oluyor :)
 
4.Terlik mi Sandalet mi?
 
Terlik giyebilen varmıki bu yaşlarda ? Daha yeni Deichman'dan sandalet aldık bu yazı onla geçiririz artık.Normal ayakkabı bulmak biraz zor oluyor ama, birazcık enli ayakları.Boy 24 ama en 25 anca oluyor.Koca ayaklı diye boşuna demiyorum :)

5.Şapka sorun mu ? Nasıl çözüyorsunuz?
 
Hemen hemen hiç sorun olmadı diyebilirim,inşallah bu yazda değişmez bu durum.
 
6.Malum deniz mevsimi açıldı.Mayo kullanıyor musunuz?Öneriler ?
 
Duru daha hiç denize giremedi,bu sene inşallah.Kesinlikle mayo bikini tarzı bişey almayı düşünüyorum zamanı gelince.Bayılıyorum minik mayolu totişlere :)

Bende aşağıdaki arkadaşlarıma sobee diyorum,bakalım onlar neler giydiriyor.

fikriye ve yakışıklı oğluşu sanberk

ayşe ve tosun oğlu yiğit

elif ve boncuk gözlü kayra

tatlı beril ve annesi

zeynep ve güzel kızı defne

6 yorum:

Zeynep'in Defne'si dedi ki...

Ayyy sobelendim ben de ilk kez :))) Çok heyecanlandım. Gidip sayfamda cevap mı vereceğim link mi olacak? Ay ne yapacağım şimdi :)))))

sanberk dedi ki...

Canım çok teşekkür ederiz.Sizn kadar ciciş olamayız:)durya çok özeniyoruz bazen:)neyse biz kot pantalonlarla idar edeiz:)

iPeK dedi ki...

Pahalıda alsam batırıyor ucuzda alsam batırıyor,üstüne üslük kıyafetlerindeki lekeler kolay kolay çıkmıyorda:)iyisimi az para verip çok çeşit almak :) pahalıya gerek yok belki gezmeklik .)

elif-kayra dedi ki...

ayşegül teşekkürler. en kısa zamanda alıcam

sevgiler

Feride dedi ki...

ece nin annesi tam benim kafadansın cnm .. yorumunu den den liyorum :)

ŞEKER dedi ki...

biz de sizin gibi giyniyoruz çoğunlukla..