Sayfalar

Çarşamba, Haziran 02, 2010

Duru'dan İnciler


Duru'nun temizlik aşkı devam ediyor , kafasına estiğinde çekiyo sandalyeyi lavabonun önüne sıkılıncada temizlik bitti diyor :) tabi maksat süngerle köpükle oynamak temizlik bahane.


Dedimya bebeklerine peluş oyuncaklarına taktı diye,biz ne ile oynarsak onlarında önüne koyuyor :) kitap okuyacaksak hepsinin önüne birer kitap,legoysa lego,pazzle'sa pazzle.Kişileştirmiş gibi onları,kimbilir hayal dünyasında neler kuruyor.
Burdada oynarken çöp torbası reklamı çıkmış çöpe at çöpe at diyomuş cadı :)



Bazende böyle bi bebeğiyle dakikalarca oynuyor,konuşuyo bıdı bıdı bişiler,şarkı söylüyor,parmaklarını sayıyor vs vs :)

10 yorum:

Feride dedi ki...

işte bu yaaa .. kız dediğin temizlik yapar bebekleriyle oynar öyle saatlerce değil mi yani .. off yaa ne şanslısın ayşegül nasıl imrendim walla .. yaa benimki çok beter biliyosun zaten , atom karınca 5 dakkada sıkılır ne olsa .. konuşması da bayağı ilerlemiş mervenin de ilerledi oldukça ama duru daha net söylüyo maaşallah.. domino yu yapabiliyo mu duru .. oyalayıcı yeni bişeyler bulmam lazım da .. evdeki herşeyi tükettik .. :(

abide berkman dedi ki...

Bayıldım.Çok tatlı nasılda bulaşık yıkarmış,lavaboyu silermiş.Şimdiden anneye yardımcı :)Hamarat duruyu kocaman öptük :)

ayşegül dedi ki...

feride ne saatleri kızz :) ama baya oynuyo kendi kendine hakkını yemeyeyim,bende biraz nefes alıyorum.onun haricinde duruda sürekli oyun istiyor,yaratıcılığımın sınırlarını zorluyorum artık :)
domino değil canım onlar eşleştirme taşları,o işlevi geçtik biz artık ama,bazen bi çift bi tek alıp hangisi farklı oynuyoruz,hayvanları tekrar ediyoruz falan baya zaman geçiriyoruz alınabilir yani.

abide çok teşekkür ederim,ilerdede böyle olacağına pek ihtimal vermiyorum ama hadi inşallah :) bizde betüşü öptük çok.

Başak dedi ki...

hepsi çok tatlı,çok hoş.Bu kızlar büyüyünce de böyle yardım ederler mi acaba bize:)

Tuğra'nın Annesi Emine dedi ki...

Aferin Duru'ya, bu azmi büyüdüğünde de devam eder inşş..:))
Öptük..

Nihal M. dedi ki...

çok fena şeker annesi bu tız ya...hem güzel hem becerikli hem akıllı. maşşallah...
ne güzel kendi kendine oynaması. değerini bil. Uras da oynamıyor mutlaka yanında oyun arkadaşı olacak. bakıcıyada bir dk izin vermiyormuş gel gel gelmemizde yetmiyor oturrrr diyor:)))

alev ertürk dedi ki...

amaaan kurban olurum ben onu yaratana ne tatlı bi kız bu duru :))) imreniyorum ayşegül ben bu duru kıza :D yok yok insanın bir kızı olacak arkadaş ...

FATMA dedi ki...

masallah duruya
nasılda yardım edermıs annesıne,
baya becerıklı olacak ...

ayşegül dedi ki...

başakcım çok teşekkürler,ayy inşallah ama hiç umudum yok :) şimdiki nesil bile kopuk ev işlerinden bizimkiler kimbilir nasıl olur.

eminecim,sağol canımm inşallah :)

mayacım çok teşekkürler :)
canım duruda çoğu kez beni yönlendiriyor ama aradada olsa kendi kendine zaman geçirmesi güzel yinede.o dalmışken ben bazı işlerimi halledebiliyorum yada kendime zaman ayırabiliyorum bu çok önemli.birde bizim duruyu bırakabileceğimi kimse yok yakınlarda,sürekli bana yapışık olsa çok zorlanırdım sanırım.

alevcim ne kadar tatlısın çok teşekkür ederiz :)
inşallah ikincisi kız olur :) kızında erkeğinde yeri ayrı ikisininde tadı başkadır herhalde.

zeynebin annesi,sorma bütün bulaşığımı yıkıyo sağolsun :)) ahh canım inşallah inşallah.

mine dedi ki...

kimbilir neler geçiriyor aklından ne iyi yapıyorsunuz herşeyi yazmakla kendisi de kendi hallerine gülümseyecek ileride:)