Sayfalar

Çarşamba, Mayıs 05, 2010

Duru Gezmelerde

Büyükşehirin monotonluğuna bizde dün ayak uydurduk ve çoğunluğa uyup attık kendimizi Avm'lere.Ne yazıkki yakınlarımızda güzel bir park bahçe,yeşil alan,yada çocuklar için güzel vakit geçirilebilecek bir ortam yok.Ama her adım başı avm. olmuş durumda.Gittikçede artıyorlar maalesef.Avm.lerde hiç saat yok farkettinizmi ? İnsanlar zamanın nasıl geçtiğini anlamadan saatlerce para harcayabiliyorlar,amaçta bu değilmi zaten...
Duru'nun eğlenebileceği kapalı bir çocuk parkı olduğu için burayı tercih ettik.Napalım kötünün iyisi artık.Neyseki çok eğlendi,çok güldü ,çok koşturdu,hatta nereye gideceğini,nereye dokunacağını şaşırdı kuzum.
Alışveriş merkezine gidilirde birşey almadan durulurmu ? Adı üstünde değilmi A.V.M. Bizde bu kurala uyduk ve Durunun kendisinin seçtiği bir elbise aldık ona.O kadar çok sevdiki elbiseyi ,ben bu satırları yazarken,oda pijamalarının üstüne geçirdiğim yeni elbisesiyle eteklerini uçura uçura dolanıyor ortalıkta :) Ne yapayım çekmeceden almış gelmiş.Ne kadar "kızım bunu yazın giyeceksin şimdi üşürsün"desemde,baktım dudağını büzüyor,pijamalarının üstüne geçiriverdim :)
Kızımın zaten taa emekleme zamanlarından beri bir kıyafet takıntısı vardı şimdide artarak devam ediyor.Kızlara has bir özellik sanırım bu.İlla istediği kıyafeti giyecek hanımefendi,hayır mevsime uysa tamamda bazen kışın ortasında askılı bluzunu giymek isteyebiliyor :)
Haa birde küçük 12 parçalı bir pazzle aldım,istediğim gibi bulamadım ,çok iyi değil buda ama idare eder.En azından biraz zorlar onu hatta baya zorlar.
Eee elbise,oyuncak alındı tabi mutlu mesut eve gitmeyi kabul etmiş durumda.Elindede poşeti kimseye taşıtmaz,ama kendini taşıtır o ayrı:)
Son resme dikkat ! Eller arkada,öndeki babasını taklitte bizim kuzu :)

3 yorum:

Feride dedi ki...

cnm havalar ısındı yoksa gerçekten bıktık avm lerin yoran spotlarına .. çok güzel eğlenmiş belli.. eli belinde pozu da çok komik :)) elbiseniz ve oyuncağınız da hayırlı olsun .. güle güle eskitin ..

sanberk dedi ki...

Durunun maceralı bitmiyor ha :) ne güzel mutlu etmişsiniz onu.Hadi bakalım puzzeliniz görmek istiyoruz elbiseyi unutmayalım :))
baba pozuna çok güldüm.

ayşegül dedi ki...

Sağol feridecim,sorma havalar tam bi ısınamadı gitti.
fikriyecim evet çok mutlu oldu ee haliyle bizde mutlu olduk.Artık elbiseyi bi dahaki buluşmada görürsün inşallah :)