Sayfalar

Pazar, Nisan 04, 2010

Anneanne'ye Geldik

Dün anaannemize gelmek üzere yola çıktık,şurup içirmeme rağmen bi lokma çıkardı kuzum.Yol biraz uzun sürünce hemen bunalıyor.Uzun dediysem bir saatten biraz fazla sürdü bir yakadan diğer yakaya geçtik.Ben anlıyorum zaten ter basıyor sessizleşiyor peşinede çıkartıyor.Neyseki çok çok azdı hemende uyudu zaten.Ayakkabılarınıda çıkarmıştım arabayı batırmasın diye onlarıda arabada unuttum aksi gibi eşimle tekrar eve döndü :(

Sabah gözlerini anannede açınca şaşırdı biraz ama dün geleceğimizi bildiğinden bütün gün anneanne diye sayıklamıştı o yüzden çok mutlu oldu.Kalkar kalkmaz ev keşif çalışmalarına başladı :) yeme içme faslını bitirdikten sonra bahçeye çıkardı anaannesi,bahçede tam çocuk yuvası gibi ama binanın bütün çocukları bisikletini alıp aşağı inmiş Duru çok sevindi,biraz bisikletlerin peşine koşturdu Dudu Dudu diye ( Bu sen in ben binicem demek:)) ama binince hevesini aldı.Bu arada ev ayakkabılarını giydi dışarıda:)
O öğle uykusundayken bende ona ayakkabı almaya çıktım.Kafama göre bişeyde bulamadım yorulduğumla kaldım.En son bulduğun bi çifti aldım oda üstten biraz sıktı gibi ama etiketi falan koparmıştım değiştirme şansımda yoktu.Neyseki ketendi ve giydikçe biraz açıldı gibi.

Öğle uykusundan sonra anaannenin yaptığı tavuklu şehriyeyi içti ve Dayıya gitmek üzere yola çıktık.Pusetinide getirmemiştim elinden tutup yürüttüm bi 20 dk.vardır arası anneannesi kıyamayıp arada kucağına alsada ağırlığına dayanamadığından ancak bikaç dakika taşıyabild i:) dönüştede yine aynı şekilde geldik,muhallebisini yedikten sonra mışıl mışıl uyudu Duru kızım bugün baya yoruldu ama İYİ UYKULAR SOSİSİM.

5 yorum:

ayşe arslan dedi ki...

canım zaten evden ayrılmak biz çocuklular için büyük bir değişiklik,,çocuklarla çoook büyük bir macera atlatmışız gibi oluyor,,her dakikamızı onlara adamaktan,,helal olsun ama işte,,durucuğum çok eğlemiş,,,ne güzell,,çok öpüyorumm

Emine dedi ki...

Aaa ben sizi tanıyorum KK'dan.Merhaba bu arada:)Çok büyümüş maşallah.

ayşegül dedi ki...

teşekkür ederim Emine
evet kk.cıyım bende :)Senin nickin neydi çıkartamadım:)

Emine dedi ki...

Gulce 2008 nickim.Fotolardan tanıdım minik kuşu:)

Feride dedi ki...

cnm ne güzel işte bi değişiklik olmuş .. gulce 2008 ben tanıyamadım doğrusu sizi .. ama bizler hep kk da tanışmış 2008 temmuz anneleriyiz.. ben de febi :)